Opinie o nas

Opinie o nas

Zobacz opinie, jakie wystawiają nam nasi klienci.

Możesz je także znaleźć na innych stronach, np. Kliknij

Ocena dla: Kwartet smyczkowy INSANO – oprawa ceremonii ślubnej

Ilość głosów: 14

Średnia wszystkich ocen: 5,00 / 5

Maciej (5) Dodano: 02-11-2017 Data imprezy: 16-06-2017

Miejscowość: Ostrołęka

Przed ślubem miałem wątpliwości, że pomysł żony odnośnie występu kwartetu podczas uroczystości na sali weselnej będzie dobrym pomysłem.

Ku mojemu zdziwieniu już na pierwszym spotkaniu z Panem Przemkiem wszystkie wątpliwości zostały rozwiane, a ja byłem spokojny o oprawę naszej uroczystości. Jednak to co wydarzyło się już podczas samej uroczystości przeszło najśmielsze oczekiwania nie tylko moje, ale przede wszystkim mojej żony. Kwartet spisał się rewelacyjnie nie tylko pod względem muzycznym, ale również należy docenić za elastyczność (przerywali swój występ, kiedy chcieliśmy złożyć podziękowania gościom i rodzicom, kiedy miał „wejść” tort), nienaganny strój i przede wszystkim komunikację – wszystko było jasno komunikowane, umowa czytelna, bez żadnych kruczków, jasna i klarowna korespondencja mailowa oraz bezpośredni kontakt.

Polecam każdemu, który szuka sposobności na uświetnienie swojego przyjęcia. Wszyscy goście byli w niebo wzięci podczas występu kwartetu.

Marta (5) Dodano: 31-10-2017 Data imprezy: 16-06-2017

Miejscowość: Ostrołęka

Byłam pod ogromnym wrażeniem umiejętności, smaku i klasy całego kwartetu. To była wielka przyjemność słuchać zróżnicowanego repertuaru, od walca, przez muzykę filmową aż do znanych z radia utworów.
To było przyjęcie weselne mojego brata, wszyscy byliśmy zachwyceni. Aż szkoda było wyjść z sali, bo każdy utwór zdawał się być jeszcze lepiej wykonany niż poprzedni!
Pani Skrzypaczka (na zdjęciach Pani z lewej strony) zapadła mi bardzo w pamięć… Jak tylko zaczynała grać to jakby cała była muzyką – DZIĘKUJĘ!

Bernadetta (5) Dodano: 21-08-2017 Data imprezy: 02-05-2017 Miejscowość: Magnuszew

Co prawda trochę z opóźnieniem, ale czekaliśmy na nagranie i możliwość odtworzenia.;)
Nasz ślub odbył się w weekend majowy. Oprawa całego ślubu- bez zarzutu. Pan Przemek oraz zespół bardzo mili, wykonali na nasze życzenie utwór „nothing else matters” przy składaniu życzeń, goście bardzo zadowoleni a tym bardziej my. To było jedno z marzeń mojego Męża, wszyscy jesteśmy pod bardzo dużym wrażeniem. Szkoda, że można dać tylko 5.:(

Opinia unieważniona – strony doszły do porozumienia.

Ewa (5) Dodano: 06-08-2017 Data imprezy: 16-06-2017 Miejscowość: Ostrołęka

Właśnie tak miało wyglądać wymarzone przyjęcie weselne mojej córki. Goście zachwyceni. Przemili utalentowani wykonawcy jak wisienka na torcie w tym czarownym dniu. Jeszcze raz pokłon dla artystów z klasą. Repertuar zróżnicowany i elastycznie dobrany do potrzeb. Cztery urocze części: muzyka poważna, walce, filmowa i standardy muzyki popularnej.

Dominika (5) Dodano: 18-07-2016 Data imprezy: 25-06-2016

Polecam serdecznie kwartet INSANO. Oprawa ceremonii zaślubin była jak z bajki. Kwartet wykonał także dla Nas utwór na pierwszy taniec – był spoza ich repertuaru. Absolutnie niezapomniane wrażenia – zarówno dla Nas, jak i dla Gości, którzy byli zachwyceni muzyką na żywo. Polecam 🙂

Katarzyna Olszewska (5) Dodano: 22-09-2015 Data imprezy: 05-09-2015

Bardzo polecamy INSANO. Są profesjonalni, utalentowani i otwarci na nowe utwory. Dziękujemy za porady, kontakt z organistą i oprawę muzyczną naszej ceremonii ślubnej. Pozdrawiamy 🙂

Aleksandra Szwarcka (5) Dodano: 22-09-2015 Data imprezy: 19-09-2015

POLECAM kwartet smyczkowy INSANO ! Ceremonia ślubna była piękna, a goście zachwyceni. Nie boją się wyzwań, spełnili moje marzenie grając utwór Bitter Sweet Symphony. Profesjonalizm na najwyższym poziomie ! POLECAM wszystkim!

 Elżbieta Szadkowska (5) Dodano: 10-08-2015 Data imprezy: 01-08-2015

Z pełną odpowiedzialnością polecam młodych muzyków z kwartetu – współpraca z Państwem to była dla mnie prawdziwa przyjemność 🙂 Profesjonalizm , rzetelność i uczciwość to najlepsze podsumowanie. Fantastyczny kontakt z Przemkiem (którego serdecznie pozdrawiam 🙂 ) Jeszcze raz dziękuję za niezapomnianą i na najwyższym poziomie oprawę muzyczną plenerowego ślubu mojej córki – powodzenia kochani

2368total visits,18visits today